Mitä palveluja me tuotamme

ARK  Arkkitehtipalvelut

Kauttamme saatte projektissanne tai rakennushankkeessanne tarvitsemanne ARK- arkkitehtipalvelut, rakentamiseen liittyvät viranomaislupien konsultoinnit sekä tarvittaessa hankkeidenne rakennusaikaiset valvontapalvelut. Tämä kaikki pitkäaikaisella, yli neljänkymmenen (40) vuoden suunnittelu- ja rakennuttaja- kokemuksella. Muut palvelut, katso kohta rakennuttajapalvelut.

 

Services

ARK-Luonnosuunnittelu

Mäki Design Oy:n kautta saatte hankkeessa tarvitsemanne ARK- arkkitehtipalvelut. Laadimme aluksi hankkeestanne luonnossuunnitelmat, joiden avulla voidaan käydä rakentamiseen liittyvät hankkeen ohjaus ja viranomaisten konsultoinnit sekä laatia hankkeen alustavat budjetoinnit.

ARK-Pää ja työpiirustukset

Kauttamme voitte tilata projekteissanne tarvitsemanne ARK- arkkitehtipalvelut. Laadimme hankkeessanne tarvittavat ARK-pääpiirustukset rakennuslupaa ja muita viranomaislupia varten sekä työpiirustukset ja muut tekniset piirustukset hankkeen toteuttamista varten.

Sisustussuunnittelu

Tarjoamme tavanomaisen ARK-suunnittelun ohella, myös erillisiä huoneistojen ja julkisten rakennusten sisustusten suunnittelupalveluita. Olemme perehtyneet amerikkalaistyylisten, Counry- ja Rustik- tyylisten sisustusten suunnitteluun. 

Julkinen rakentaminen

Edellä esitettyjen pää- ja työpiirustusten sekä muiden teknisten ARK-asiakirjojen lisäksi  tarjoamme  RAK- rakennesuunnittelua sekä TATE-talotekniikan suunnittelupalveluja, kuten  sähkö-, LVI-järjestelmien ja automaation suunnitteluja, toteutettuna luotettavien kumppaniemme kautta.

About Us

Sääksmäen Kappelikirkko

Kuva vieressä

Sääksmäen Kappelikirkon peruskorjauksen kokonaissuunnittelu vuosina 2010–2011. Kappelikirkon suunnittelutyöt sisältäen kokonaissuunnittelun: ARK-arkkitehti-, RAK-rakenne- ja TATE talotekniikkasuunnittelut, jossa vastuualueena pääsuunnittelijan tehtävät sekä LVIS-suunnitelmien alihankinnat kokonaisuutena tilaajalle. Hankkeen suunnittelussa oli huomioitava kohteen rakennushistorialliset arvot ja suunnitelmat tuli hyväksyttää rakennusvalvonnan lisäksi myös museoviranomaisilla.  Kohteen peruskorjauksen pinta-ala noin 737 m2 ja tilavuus 3850 m3. Hanke on valmistunut 2011. Rakennuttajana Sääksmäen Seurakunta.

Let’s Build Something together

info@makidesign.fi
Kalliotie 5 A1 Kalliotie 5 A1, 32740 Sastamala
+358 41 4692771   

Yhteystietomme

Puhelin

+358(0)41 469 2771

Sähköposti

Osoite

Kalliotie 5 A 1

32740 Sastamala,  FINLAND