Mäki Design Oy

RAP-palvelut

Rakennuttajapalvelut, Arkkitehti- ja erikoissuunnittelut, rakennuttaminen, valvonta ja projektinjohtopalvelut vuosien kokemuksella 

 

Mäki Design Oy:n kautta saatte kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Sisältäen valintanne mukaa suunnittelu- ja  rakennuttamistehtävät, rakennushankkeiden johtamisen sekä projektien kilpailutukset ja rakennusaikaiset valvonnat, jotka kaikki ovat ominta osaamistamme.

Ole hyvä, ota yhteyttä ja kerro hankkeestasi, niin yhdessä räätälöimme ja toteutamme juuri sinulle suunnitellun projektisi.

 

Hankkeen esisuunnittelu

Laadimme vuosien kokemuksella rakennushankkeiden alustavia luonnos-suunnitelmia, kustannusarvioita sekä projektinne budjetointia rakennushankkeidenne ohjausta ja päätöksentekoa varten. Annamme konsultointiapua ja selvitämme hankkeissa tarvittavien viranomaislupien käytännön kysymyksissä.

 

Arkkitehtisuunnittelu

Laadimme arkkitehtisuunnitelmat, luonnos- ja rakennuslupapiirustuksista aina täydellisiin urakkalaskenta-asiakirjoihin saakka. Suunnittelukohteina omakoti-, rivi- ja kerrostalot, asuntolat, koulut, päiväkodit, hoitokodit ynnä muut julkiset rakennukset. Ks. myös referenssit kohteistamme. Annamme konsultointiapua myös viranomaislupien hakuun liittyvissä käytännön kysymyksissä.

 

Muut kohteen erityissuunnitelmat

Kauttamme voit tilata myös hankkeiden erityissuunnitelmia kuten pohjatutkimukset, rakenne- sähkö-  sekä energiatehokkaat rakennusautomaatio-, ja LVI- suunnitelmat. Suunnitelmien toteutus kokeneiden pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Näin takaamme asiakkaillemme laadukkaan ja edullisen kokonaisratkaisun suunnittelutöissä sekä hankkeen kokonaistoteutuksen onnistumisen.

 

Rakennuttamispalvelut ja rakennusvalvonta

Tarjoamme ammattitaitoista ja asiantuntevaa rakennuttajapalvelua. Toteutamme puolestanne rakennushankkeiden rakennuttamispalvelut aina luonnossuunnittelusta, kohteiden lupa-asioiden hoitamisesta ja valvonnasta takuutarkastuksiin asti. Räätälöimme juuri asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivan projektin kokonaisratkaisun. Hoidamme puolestanne projektin suunnittelun sekä hankkeen eri urakoiden kilpailuttamiset  rakennusaikaiset valvonnat jne. Ks. myös referenssit.

Projektinjohtopalvelut

Hoidamme tarvittaessa myös pienehköjen rakennushankkeiden, kuten omakoti-, pari-, ja rivitalojen viranomaislupahakemuksien tekoa, rakennusvalvontaa ja käytännön projektinjohtoa puolestanne. Konsultoimme rakennuttajan  tilaajavastuukysymyksissä. Lisäksi tarjoamme tarvittaessa ammattiosaajia pienten rakennushankkeiden toteuttamisessa. Teemme myös rakennusten kosteusmittauksia ym. mittauksia  nykyaikaisilla ja luotettavilla mittalaitteilla.

Palvelun alueet

Tarjoamme palvelujamme Pirkanmaan sekä Lounais-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan muualla Suomessa sekä välitämme myös pieniä remonttipalveluja Floridassa. Kaikkia palveluja voimme tarjota suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. – Our services are available also in English.

Rakentamisen suunnittelun ja toteutuksen  kysymyksissä  #1 

Palvelemme  sinua kaikissa korjaus- ja uudisrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme kiinnostuneita myös pienistä hankkeista, kuten omakotitaloista sekä taloyhtiöiden erilaisista korjaus- ja saneeraus- hankkeista aina julkisiin rakennuksiin.

Bathroom

Kitchen

Interior/Exterior

We work on a wide variety of projects

01

Design

Laadimme vuosien kokemuksella rakennushankkeiden alustavia luonnossuunnitelmia, kustannusarvioita sekä budjetointia rakennushankkeidenne ohjausta ja päätöksentekoa varten.

02

Plan

Laadimme arkkitehtisuunnitelmat, luonnos- ja rakennuslupapiirustuksista aina täydellisiin urakkalaskenta-asiakirjoihin saakka.

03

Renew

Laadimme rakennushankkeiden viranomaislupahakemuksia ja hoidamme rakennusaikaisen valvonnan sekä avustamme uusiutuvan energiamuotojen valinnoissa. Opastamme tilaajavastuuasioissa ja niiden raportoinnissa suoritamme sekä toteutamme hankkeen käytännön projektinjohtoa puolestanne.

Hankkeen ARK- luonnossuunnitelmista lupa- ja toteutuspiirustuksiin, hoidamme puolestanne projektin kilpailutus-, valvonta-ja muut rakennuttamistehtävät vuosien kokemuksella.

Opastamme rakennushankkeen tilaajavastuuasioissa ja raportoinnissa sekä avustamme erilaisten viranomaislupien hakemisessa, avustamme uusiutuvaan energiaan ja energian säästöön liittyvissä kysymyksissä.

Kauttamme voit tilata myös kaikki muut rakennushankkeen erikoissuunnitelmat, kuten Rak-, LVI- ja sähkösuunnitelmat sekä rakennusautomaatioon liittyvät suunnitelmat kokeneiden suunnittelijoiden toteuttamina.

Yhteystietomme

Puhelin

+358(0)41 469 2771

Sähköposti

Osoite

Kalliotie 5 A 1

32740 Sastamala,  FINLAND